karibiske pannekaker – i Bergen

Du behøver ikke dra så langt for å få et streif av reisefølelse. Bergen er et godt eksempel på det. Nå er det mange ting jeg liker med Bergen, blant annet de høylytte og av personlighet litt sydlandske innbyggerne der. Om sommeren er Bergen en travel turistby, og fisketorget som syder av alle språk og nasjonaliteter, er til tider ganske hektisk. Men går du bare 100 meter unna, krysser Vågsallmenningen og opp gata mot Korskirkeallmenningen endrer atmosfæren seg ganske mye. Rett nedenfor Korskirken ligger Bergen youthhostel med Pygmalion økologiske kafe i førsteetasjen.  Her serveres de nydeligste pannekaker fylt med alt slags godt. Særlig anbefaler jeg de karibiske, fylt med kylling og spicy tilbehør. Får du lyst på dessert er det noen riktig så eksotiske spesialiteter hos naboen som også kan bestilles fra samme bord. Mens du sitter ved bordet og lar livet passer forbi kan du gjøre som meg og underholde deg selv med å gjette najonaliteten til alle de som går inn og ut av dørene til youth hostellet.

Pygmalion økologiske kafe og galleri

Pygmalion økologiske kafe og galleri

Bare å bli sittende

Bare å bli sittende

Reklame
Categories: Mat!! | Stikkord: , , , , | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “karibiske pannekaker – i Bergen

 1. morten

  heyy – du ser ut for å misse den fine byen Monopoli…kun 45 km syd for Bari. Når du er såå nær – er det en fin stop over, med det beste sør-Italia kan by på. Gamlebyen er det som gjelder.
  God reise videre – imponerende tur. Ble litt kurert for Kroatia – den gang det het Jugoslavia. Start i Zagreb > Split med fint tog – hvorpå lok ble byttet ut med damplok – og med plassering i vogn no 1 – så var det fri tilgang på eksos gjennom hele natten i de mange tuneller som togturen besto av. Våknet som «fyrbøter» = i alle fall svartsotet.
  Ha en fortsatt fin reise!
  -mh

  • Hei Morten. Nei, det ble ikke Monopoli denne gangen. Akkurat da føltes det feil å reise videre sørover. Neste gang sjø 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: